top of page
14/9 SIXTIES/SEVENTIES DE LUXE: PAUL 80
14/9 SIXTIES/SEVENTIES DE LUXE: PAUL 80

ons 14 sep.

|

Eskilstuna

14/9 SIXTIES/SEVENTIES DE LUXE: PAUL 80

Var med och fira Sir Paul McCartneys 80-årsdag tillsammans med Rolf Hammarlund och Peter Torsén, som håller ett Paul-Quiz där du kan testa dina kunskaper. På scenen spelar MYHR, KVINT & MORÉN. Tre välrenommerade musiker som spelar Paul McCartneys bästa låtar från soloåren.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

14 sep. 2022 18:00 – 22:00

Eskilstuna, Faktorigatan 1, 632 20 Eskilstuna, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Var med och fira Sir Paul McCartneys 80-årsdag tillsammans med Rolf Hammarlund och Peter Torsén, som håller ett Paul-Quiz där du kan testa dina kunskaper.

På scenen spelar MYHR, KVINT & MORÉN. Tre välrenommerade musiker som spelar Paul McCartneys bästa låtar från soloåren.

DAVID MYHR

David Myhr är låtskrivare och artist med ett förflutet i popbandet The Merrymakers. En av hans låtar som snurrat på P4 är ELO-doftande filmlåten ”Spellbound”. Till vardags är han verksam både som universitetslektor och jingelmakare. Men han är också en av landets ledande Beatles-konnässörer som tävlat i TV i ämnet och har medverkat i otaliga Beatles-hyllningar genom åren.

PETER KVINT

Peter Kvint är en av landets mest meriterade låtskrivare och producenter. Han har under sina över 30 år i musikvärlden jobbat med alla från Britney Spears till The Ark. Precis som för många andra började musikresan med upptäckten av föräldrarnas Beatles-vinyler, så att på detta sätt uppmärksamma sir Pauls 80-årsdag känns självklart.

PETER MORÉN

Via McCartneys "Tug of War"-album som inkörsport i sjuårsåldern och så småningom ett gravt Beatles-beroende skapades grundinspirationen för Peter Moréns långa karriär med eklektiskt poppande. Nio album och otaliga världsturnéer med Peter Bjorn And John är en del av frukten men även soloprojekt samt en mängd samarbeten med andra artister både som låtskrivare och musiker.

Ölkultur öppnar 15.00 

Entré för alla från 18.00

Pris/biljett 190 kr

18.00 Hammarlund & Torsén önskar alla välkomna.

19.00 Myhr, Kvint & Morén spelar 1:a set med Pauls sololåtar

19.45 Paul McCartney-Quiz med Hammarlund & Torsén (FINA PRISER)

20.30 Myhr, Kvint & Morén spelar 2:a set med Pauls sololåtar

Biljetter

  • SIXTIES/SEVENTIES DE LUXE

    190,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page