Eskilstuna Ölkultur är ett oberoende bryggeri som
sedan 2006 tillverkar öl med hantverksmässigt traditionella metoder. 

 
Som ett oberoende bryggeri är vi fria att experimentera och driva gränserna och det är precis vad vi gör. Vi är stolta över mångfalden och utbudet av öl som vi producerar. Vi brygger öl med kropp och själ och tillverkar hantverksöl som vi älskar.

210908_Monocle_EskilstunaÖlkultur_0065.jpg

Eskilstuna Ölkultur har som ambition att inte bara brygga god öl, utan också sprida ölkultur. Därför erbjuder vi ett högkvalitativt alternativ med respekt för tradition.

Som bryggeri strävar vi efter att skapa några av de bästa belgiskinspirerade ölsorterna i Skandinavien. Vi sätter våra anställda först och arbetar för att vara en positiv medlem av vårt samhälle. Med de bästa ingredienserna och med innovativa jästkulturer skapar vi hållbart hantverksöl. Eskilstuna Ölkultur har som mål att minst 50% av vår totala produktion ska vara ekologisk före 2025. 

210908_Monocle_EskilstunaÖlkultur_0225.jpg

Alla våra öl finns att beställa som enstaka flaskor till samtliga Systembolagsbutiker i hela Sverige.​

 

Vår öl finns i Eskilstuna, Mälardalen och runt om i Sverige. På Systembolaget finns vi i det lokala sortimentet (Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Flen, Malmköping, Kungsör och Katrineholm) och vid tillfälliga släpp i det exklusiva sortimentet.

210908_Monocle_EskilstunaÖlkultur_0100.jpg