top of page

Vi är ett belgiskt inspirerat bryggeri som är stolta över mångfalden och utbudet av öl som vi producerar. 
 

Vi använder lättare glasflaskor med mindre mängd glasmassa än traditionella glasflaskor vilket ger en mindre påverkan på klimatet. Lättare glasflaskor håller lika bra som tunga och det tunnare glaset påverkar inte dryckens kvalitet, smak eller lagringsmöjlighet. Dessutom blir hela hanteringen lättare – både för dig som kund och för oss som producent.

Vårt sortiment av öl året runt representerar hela spektrat av Ölkultur – från tolkningar av klassiska belgiska stilar till originella och unika skapelser.

Alla öl i vårt sortiment kan beställas via Systembolaget.

Golden ale 3,5 %

West coast IPA 3,5 %

Original IPA 6 %

Dubbel IPA

Stolt lager 5 %

Stolt lager 3,5 %

Red IPA 5,3 %

West coast IPA 7 %

Tripel 9 %

Blond 5,5 %

Vi brygger öl med kropp och själ och tillverkar hantverksöl som vi älskar.

Att du som kund väljer en klimatsmartare förpackning möjliggör att vi kan fortsätta bygga ut sortimentet och ställa om produktionen av vår hantverksöl i klimatsmartare förpackning. Burkar av återvunnen aluminium är ett bra val för miljön eftersom de består av just material som återvunnits och som sedan kan återvinnas igen. 

Dessutom är de lätta att hantera, går inte sönder och är effektiva att packa vid transporter. De släpper inte in ljus och är därför extra bra på att bevara dryckens egenskaper.

bottom of page