Blue Cream Band spelar lördag 28 april!

Eskilstuna Ölkultur är ett av Eskilstunas viktigaste scener för lokal musik! Minst varannan lördag är det levande musik på Ölkultur! Främst är det lokala band som spelar för en lokal publik utan ersättning. Vid enstaka tillfällen tar vi inträde, annars är spelningarna ett sätt att ha en trevlig kväll med kompisar, god mat och god öl. Varsågoda:

Lördag 28 april
Blue Cream Band
Blue Cream Band startade i Eskilstuna 2014 och spelar blue(s) med soulnoter. Huvudsakligen egna låtar.
Medlemmar i bandet är Thomas Pettersson – Sång/gitarr,
Janne Elvi – gitarr, Johan Skagerlind – trummor och Jonny Larsson – bas.

EXTRA Onsdag 9 maj
Teatteriorkester spelar Suomirokkia
Teatteriorkester: Sannamari Patjas, Harri Ihanus, Mikko Iskanius,
Lauri Antila, Tuomas Ojala spelar Suomirokkia – en inblick i den finska musikskatten från 1970-talet och framåt. Teatteriorkesterin musiikkielämys Suomirokin historiaan ja nykypäivään.
Konserten är en del av Scenkonst Sörmlands konsertserie: 1 konsert i varje kommun under 2018 och arrangeras i samarbetet med Eskilstuna kommun och Eskilstuna Ölkultur.
Konsertti järjestetään yhteistyössä Scenkonst Sörmlannin, Eskilstunan kunnan ja Eskilstuna Ölkulturin kanssa.
Fri entré. Boka gärna bord 016-131714.
Ilmainen sisäänpääsy. Varaa mielellään pöytä 016-131714.

Lördag 19 maj
BaraBen
BaraBen är återkommande gäster på Ölkultur. De består av Robban Miinalainen, Pelle Mårdh, Mats-Olof Säfström, Per-Åke Sandberg, för kvällen förstärkt med Bengt Andersson.
”Vi kör 70-tals tema för kvällen. Exempel på låtar som kan komma är:
-Just I dag är jag stark
Knockin´on heavens door
-Vem kan man lita på
-Have you ever seen the rain
Å så några andra …

Lördag 2 juni
Paper Jam
PaperJam ”närodlade musiker och återvunnen musik”,  är ett unikt coverband som faktiskt spelar musik vi själva tycker om. PaperJam har en bas i ”Westcoast/AOR” men blandar upp repertoaren med annat som svänger. Vi gillar att ”arra” om låtar och sätta vår prägel. PaperJam har en unik trio på sång samt en klassisk sättning med bas, trumma, gitarr och keyboard.   
PaperJam består av: 
Sång: Emelie Lönnberg Bergström, Frida Lönnberg Bergström och Richard Hedman
Gitarr: Sami Shehadeh
Klaviatur: Johannes Hedlund
Bas: Mattias Hellström
Trummor: Per Ek

Lördag 9 juni
Tres Hombres

Lördag 16 juni
The Hell
Nu kommer Eskilstunas nya stoltheter The Hell. Alla med rötter i 70 talets underbara hårdrocksvärld.  Kapellmästare är ikonen Christer Heldring bakom trummororna. Spelar med bl a. Baditudes m.m. På bas den legendariska gitarristen från Crystal Pride Micke Lundberg. Han har tyvärr bytt bort pudelfrissan. Bakom gitarren hittar vi den fantastiska fotografen Håkan Hakkan Strand med flera utställningar i USA m.m. Kan inte bara fota även en grym gitarrist. På sång har vi sångaren som alla vill ha (men vi fick han)  den flitigt anlitade och mannen med guldstrupen Anders Selander