Sex sorters folk- och lättöl + Eskilstuna Must!

VÄLJ MELLAN ESKILSTUNA ÖLKULTURS SJU OLIKA MUST, FOLK- OCH LÄTTÖL!
6 för 100 kronor i bryggeributiken

Eskilstuna Ölkultur har ett brett utbud av populära öl med låg alkoholhalt:

Eskilstuna Lättale, 2,2 procent
En ljus, välbalanserad och lättdrucken lättöl med tydliga citrustoner, markerad beska och torr avslutning. Bryggd på ljus malt och amerikansk humle

Eskilstuna Folkale, 3,5 procent
Vår folkale är ljus och lättdrucken, med tydliga citrustoner och en balanserad beska. Bryggd med pilsnermalt , karamellmalt  och amerikansk humle är folkale en matdryck med lite mer smak.

Eskilstuna ekologisk Björksaison, 2,8 procent
Vår prisbelönta sörmlandsöl är bryggd på den första ekologiska malten från Warbro kvarn i Sörmland. Björklöven som smaksätter ölet är från Högtorps gård och själva bryggningen har skett i Eskilstuna. Det är en frisk och lätt syrlig dryck som passar utmärkt som måltidsdryck eller törstsläckare.

Eskilstuna Stolt Folklager, 3,5 procent
Vår stolta folklager är en traditionell tjeckisk pilsner, Eskilstunas goda vatten och pilsnermalt ger en mjuk och maltig smak med aningen sötma och med inslag av knäckebröd, citrus och örter.

Eskilstuna Session IPA, 3,5 procent
En folklig india pale ale som ångar av tropiska frukter i smak och arom och övergår i en bestämd men balanserad beska.

Eskilstuna Belgisk Wit, 3,5 procent
Belgisk wit är en lätt och frisk veteöl i belgisk stil där toner av citrus och koriander i smaken följt av en låg beska gör detta till den perfekta gräsklipparölen.

Eskilstuna Must, 0 procent
varför inte must året runt? Eskilstuna Ölkultur följer originalreceptet men med lite mer smak, lite mindre socker och kolsyra och vårt goda Hyndevadsvatten