Ny styrelse för Eskilstuna Ölkultur AB

Cecilia Giertta, tidigare vd för bryggeriernas branschorganisation Sveriges Bryggerier, är ny delägare och ledamot i styrelsen för Eskilstuna Ölkultur. Det blev klart under söndagen då Eskilstuna Ölkultur höll sin årsstämma.
– Förutom att Eskilstuna Ölkultur gör gott och nyskapande öl, tycker jag att hela konceptet som Ölkultur bygger på är spännande och mycket tilltalande, säger Cecilia Giertta om sitt nya engagemang.
– Jag är övertygad om att både medlemmar och aktieägare tycker att Eskilstuna Ölkultur är något unikt att satsa på. Jag hoppas att jag kan vara med och bidra till ytterligare ökat engagemang bland kunder och medlemmar.
I och med Gierttas inval, består styrelsen av ordförande Anders Tuvfesson, grundarna Anders Olsson, Annika Ukura och Anna Jerdén. Göran Johansson är representant för föreningen Eskilstuna Ölkultur och Urban Lundevi är också nyvald styrelseledamot.
Vid stämman informerades också om att Arto Ukura är ny VD i bolaget medan Anders Olsson är vice VD och försäljningschef.