Lillördag med Micke Möller och onsdag 26 april

Micke Möller är lekledare denna onsdagskväll och då slår vi till med ett ”riktigt” musikquiz. Allmänbildning i all ära men nu gläntar vi på dörren för alla musiknördar. Hur mycket minns ni egentligen? Våga anta utmaningen. Fredrik ”Freddan” Boyton, musiker och sing-song-writer från Eskilstuna kommer som gäst och bjuder på lite låtar. Därtill är det ölpremiär för Ölkulturs Sommar IPA vilket är en mycket efterlängtad skapelse. Upplagt för en trevlig onsdag tillsammans. Varmt välkomna.

Nästa veckas Ölnyhet:
Eskilstuna Sommar-IPA
En ljus ale med stor, rund fruktighet och smak som avslutas med låg och mjuk beska. I detta öl lyfts humlesmaken fram ännu mer än i andra ipor. Eskilstuna Sommar-IPA kännetecknas av tropiska fruktaromer som saftiga apelsiner, mango, ananas och persika. Ölet innehåller så mycket humle att det blir lätt disigt, bottensats kan förekomma.
Veckans Belgare är Big Mama Stout, 8 ABV, ” Munfull och torr, välbalanserad som en balettdansör trots eller tack vare hela sex olika maltsorter. Torrhumlad till fulländning och förtjänstfullt smaksatt med kakaobönor från Madagaskar”

Eskilstuna Mopedkultur nästa vecka
”För mopedkulturens bevarande och medlemmarnas välbefinnande” är parollen för Eskilstuna Mopedkultur. De ställer upp mopederna utanför puben och berättar om sin verksamhet. Dessutom gör de en musikquiz. Går inte att missa!

 

 

 

Veckans Ölnyhet är Eskilstuna Sommarale, årets version!