Hendrixkväll med Svahnmärkt på lördag 25 november

Lördag 25 november
SVAHNMÄRKT
Jimi Hendrixkväll med bokrelease! Unik bok om JIMI HENDRIX. Författaren JAN HALLBERG berättar och spelar skivor.
På scen:
SVAHNMÄRKT som spelar David Bowie & eget material
För knappt ett år sedan gjorde bandet Svahnmärkt succé när man hyllade multi-legendaren David Bowies 70-årsdag inför ett utsålt Ölkultur! Nu är dom tillbaka med mera Bowie samt originalmusik ifrån debutalbumet ”Stories From Captains & Kings”. Dagen till ära kanske publiken även bjuds på nån Hendrix-klassiker! Svahnmärkt är en klassisk rocktrio bestående av: Micke Svahn – sång, gitarr och keyboards, Tonny Axelsson – bas och kör, Mattias Johansson – trummor och kör.
Den brittiska musiktidningen Fireworks Magazine UK skrev följande om Svahnmärkts album i sitt aprilnummer: ”Plattan är helt lysande! Den är lekfull och vibrerar av sprakande insatser ifrån bandmedlemmarna. Stundtals låter Svahnmärkt som en 90-tals David Bowie blandat med Red Hot Chili Peppers.”
Entré 120 kr köp på Tickster. 150 kr i dörren

Lördag 9 december
PRINS EUGENE
Prins Eugen är den lyckade mixen av olika generationer, punk,funk och en djävulsk energi ! Bandet har funnits sedan februari 2016 och har på kort tid utvecklats till ett magiskt och explosivt sällskap!
Medlemmar:
Tom Holmlund: Sång, percussion och även en hängiven bartender på Ölkultur
Jonatan Martinez: Trummor
Sebastian U Honkkanen: Gitarr
Alf Kling: Saxofon
Andreas Olsson Horvath: Gitarr
Ola Öhlin: Bas

Lördag 16 december
Klassisk punk med BADITUDES
I december är det dags för punkveteranerna i BADiTUDES att ta över scenen med buller och brak på Ölkultur i Eskilstuna igen. Med sig i bagaget har de ett extremt välfyllt lager med klassiska punklåtar av band som KSMB, Ebba Grön, Sex Pistols, Sham 69, Clash, 999 med flera. Bandet påpekar gärna och ofta, samt vänligt men bestämt, att de INTE är ett coverband. De är en kulturgärning. Och det står de för. De skulle aldrig drömma om att inte spela musik de inte älskar. Samtliga medlemmar har sina rötter djupt i punkmyllan och har spelat i band som SS Dase, Minx, WC, TT Reuter och TT Task.
Den spelsugna kvartetten består av:
Christer Heldring: Trummor
Anders Friberg: Bas
Johan Liljegren: Gitarr, sång
Jörgen Bröms: Gitarr, sång
http://www.facebook.com/BADiTUDES
http://youtube.com/baditudes