Lasse Dahlén är ny kökschef på Restaurang Ölkultur

Lasse Dahlén är kocken som drivit flera egna krogar i Stockholm, har varit kökschef på Gripsholms värdshus och på Statt i Eskilstuna bland mycket annat. Sedan några år är han delägare i Köttbutiken Millert&Dahlén i Stallarholmen där han förädlar och säljer sörmländska köttråvaror. I köket tillagar Dahlén lika gärna råvaror från växt- som djurriket.

  • Min filosofi är enkel och vällagad mat som ska smaka bra och passa till öl. Jag använder helst sörmländska råvaror efter säsong, till exempel Ölkulturs öl, säger Lasse Dahlén.

Dahlén är sedan 1 maj kökschef för restaurang Eskilstuna Ölkultur. Till sin hjälp har han kocken Cliff Javalds.
Se maj månads matsedel här Varje vecka erbjuder restaurangen Veckans Special. Läs på tavlan i puben!
Den nye köksmästaren tar också hand om maten till de många sällskap som hyr Ölkultur för ett företag, kompisgäng eller familjesammankomster.

  • Ge mig en budget och önskemål så hittar vi alltid en måltid som passar!

Du kan läsa mer om mat för sällskap här