Kaffe Å öppnar 25 maj på Kristi Himmelsfärds dag

Eskilstuna Ölkultur hyr ut Slussvaktarbostade nere vid ån till Louise och Frallan under sommarsäsongen. Här finns stans finaste uteplats som öppnar torsdag 25 maj. Här finns också alltid vår öl!
Här kan du läsa mera
Så här beskriver Louise och Frallan sin verksamhet:
Hej, Louise & Frallan här, vi är otroligt glada att berätta för er att Kaffe Å, succén från förra året, öppnar igen! Alla är självklart välkomna att fira in och hälsa på oss under denna fantastiska helg. Förra året blev det över 7000 våfflor som vi serverade till alla härliga människor från olika delar av världen, vårt egna Älsklingstuna och människor från Sverige runt. Vi är också glada för nomineringen för årets Marknadsförare, första året vi är aktiva! Tack för nomineringen och stödet allihopa!
Vad händer till helgen?
HBTQ & SpringPride-rörelsen
Samtidigt som vi har premiär så är det Spring pride. Det vackra med det är att vi har samma värderingar. Alla människor är lika värda. Såklart har vi gjort en Pride-våffla till det för att visa vägen.
Å-loppet och läskande dryck 
När ”Spring” kommer till tals så är det ju samtidigt Å-loppet under helgen! Vilken härlig helg. Vi vill såklart önska alla som springer ett stort lycka till och vill du ha någonting gott och läskande efter loppet så har vi såklart läskande drycker och fantastiskt god öl från mikrobryggeriet Eskilstuna Ölkultur.
Trubadur
Under fredag & lördag kommer det även bjudas på livemusik under kvällarna. Det är sommarlåtar till populär musik som spelas och framförs av Frallan.
Öppettider under Kristi himmelsfärdshelgen
Torsdag 25 maj 12-17
Fredag 26 maj 12-21/22/23
Lördag 27 maj 12-21/22/23
Söndag 28 maj 12-17

Vi öppnar sedan sommarsäsongen från fredag den 2 juni.