Följ med på exklusiv ölkulturresa till Antwerpen 22-25 mars!

Eskilstuna Ölkultur gör varje år en fortbildningsresa för våra frivilliga bartendrar i bryggeripuben. 2018 är det tionde resan och den går till vårt favoritland, Belgien. I Belgien finns allt från syrlig geuze till munkbryggd tripel och allt däremellan.  Vi väljer i år att åka till öl- och diamathandelsstaden Antwerpen. Den som planerar resan tillsammans med oss är Sveriges bäste kännare av belgisk öl, nämligen Jens Skrubbe från Belgoklubben i Stockholm. Jens är med på resan och de tre-fyra bryggeribesöken. Han gör också en lista med trevliga och intressanta öl- och matställen i Antwerpen som vi kan botanisera bland.

Program
Allt är inte bokat men det preliminära programmet ser ut så här:

TORSDAG
kväll går vi tillsammans ut på stan och äter troligen middag gemensamt.

FREDAG gör vi ett eller två bryggeribesök i Antwerpen. Det vi planerar är besök på De Koninck, ett lättsmält och lättillgängligt bryggeri med ett nyrenoverat besökscentrum.
Kvällen är fri för egna upptäckter i Antwerpen.

LÖRDAG tar vi bussen till Antwerpens omgivningar. De bryggerier vi besöker är Het Nest (Oud Turnhout) som flyttade till egna, nybyggda lokaler för två år sedan och har en mycket trevlig ölportfölj och Dochter van de Korenaar (Baarle Hertog/Baarle Nassau). Ett magiskt litet bryggeri beläget i en av världens konstigaste städer.
Kvällen tillbringar vi i Antwerpens ölvärld.

SÖNDAG Förmiddag fri och sedan hemresedag

Detta ingår i resans pris:

Guidning av Sveriges bästa belgokännare

Buss till och från Eskilstuna (- 200 kronor för den som kommer direkt till Bromma)
Utresa från Bromma 12.35 landar Bryssel 14.50
​Hemresa från Bryssel 17.30 landar Bromma 19.35
Buss till och från hotellet i Antwerpen

Hotell Astoria
Del i dubbelrum och frukost på centralt, trestjärnigt hotell i Antwerpen
https://astoria-antwerp.com/

OBS, plats i enkelrum kostar 2 100 kronor extra. Om du reser ensam, kontakta Anna Jerdén så kanske hon kan para ihop dig med någon i ett dubbelrum.

Buss i Belgien

Bryggeribesök

Anmälan

Anmäl dig senast snarast genom att skicka ett mail med kontaktuppgifter till info@eskilstunaolkultur.se ! Frågor? Ring Anna Jerdén 070-346 78 87
Vi har 40 platser. Du får plats i den ordning du skickat in anmälan. Vi svarar om du fått plats.

Pris
Resan kostar 6 500 kronor. Pengarna betalas in senast den 26 januari på Eskilstuna Ölkultur AB:s bankgiro 5748-8330. Glöm inte att ange namn! Inbetalningen är definitiv. Vi kan inte återbetala om du måste avboka.

VÄLKOMMEN MED PÅ RESAN!