Bleak Outlook lördag den 8 april

av 2017-03-07 16:31 Nyheter

SPELLISTA VÅREN 2017
Lördag 8 april

BLEAK OUTLOOK
Bandet spelade i det löst sammansatta punkbandet ”The Lost Ones” tillsammans med Chips och Heikki från Sator. Utgångspunkten är 77-Punk. Bandet släppte sin första vinylsingel i januari. Jörgen har spelat i Eskilstunabandet WC och numera i BADiTUDES. Peppe har ett förflutet i Traste och Superstararna,. Ola är konstnär med förflutet i flera band och Thomas är konstnär, författare och har utgivit två böcker om punklyrik, att han hade bandet ”The Poetry show” tidigare.
Medlemmar: Thomas Wahlström – sång, Jörgen Bröms – trummor, Ola Öhlin – bas, Peppe Johansson – gitarr

Påskdagen 16 april
GRABBARNA
Eskilstunas första coverband GRABBARNA är tillbaka på Eskilstuna Ölkultur efter förra påskens succé.
Peter Torsén, Micke Byström och grabbarna bjuder på musik från hela pop- och rockhistorien. Beatles och Bob Dylan blandas med Tom Petty, Elvis Presley och Canned Heat… och mycket ner.En helkväll för oss som gick ut på 70- och 80-talet.Förra årets påskparty blev utsålt – så köp din biljett i tid.
Förköp: Quicken, Cityhuset och Tickster
De är fortfarande grabbar och heter:
Peter Torsén, gitarr, Micke Byström, gitarr, Jappe Petersson, bas, Stefan Flink, keyboards, Johan Kvännå, trummor

Lördag 29 april
ROB FARLEY AND THE FAILERS
Efter succen vid förra årets Valborg kliver Eskilstunas bästa liveband ännu en gång upp på Ölkulturens scen, denna gång sju man starkt!
Tillkommit har bassisten Micke medan tidigare bassisten Johan har plockat upp
gitarren! Gillar du egen skriven live musik? Gillar du att bli underhållen?
Bra! Då var det ämnet slut diskuterat och du har inga fler ursäkter!
Valet står mellan en simpel brasa eller Eskilstunas eldigaste live band på Ölkulturs scen! Detta går ej att missa!

Lördag 13 maj
SHAPING FATE
Bandet kommer från Eskilstuna, Arboga och Köping. Det består av Irmantas Bockus, trummor, sång, Micke Lindbom, bas, sång, Thomas Nordin, gitarr, sång, Markus Olsson, sång, munspel

 

 

EXTRAÖPPET!
Söndag 21 maj 18.00 – 22.00
STIKO PER LARSSONS vandringsturné till förmån för BarncancerfondenMed start i Stockholm den 16 maj kommer Stiko Per Larsson att vandra till Leksand, via Mälardalen, Örebro och Bergslagen. Han kommer att göra 27 konserter på 26 dagar och vandra ungefär tre mil om dagen, spela för mat och husrum varje kväll och med publikens hjälp samla in pengar till Barncancerfonden.

Stiko Per Larsson är en artist från Dalarna. Han har sedan debutalbumet Flyktsagor, 2008, sakta, tålmodigt och envist byggt upp sin publik. Musiken är en kraftfull, akustisk historia med texter som ambitiöst försöker fånga det vackra och enkla, det fula och det svåra.
Inget inträde, men lägg gärna en rejäl slant till Barncancerfonden!

Lördag 27 maj
RADIO 16

RADIO16 spelar låtarna ni alla kan. Det kommer bli allsång på högsta nivå. Gamla godingar tankade med högoktanigt flygplansbränsle. I bandet spelar:
Anders Rösler – Gitarr och allsång
Daniel Fyhrqvist – Gitarr och allsång
Roger Hildenborg – sång
Adam Hildenborg – trummor
Ulf Hedlund – bas

Lördag 3 juni
DREAMS OF DRAMS
Tre musiker, femton instrument och sann keltisk glöd!
Att avnjuta whisky tillsammans med musik, har inte varit självklart förrän Anders Gjörling, mångårig whiskykonnässör och provningsledare, startade gruppen Dreams of Drams. Anders och hans medmusiker har mer än 40 års erfarenhet av att spela skotsk och irländsk folkmusik. Nu spelar de på Ölkultur i anslutning till vår whiskysektions provning.
All är välkomna att njuta av både whisky och musik denna kväll!