Eskilstuna Ölkultur i sommar

Eskilstuna Ölkulturs bryggeripub är bäst i stan året runt, men på sommaren är det bonus. Då har puben öppet både ute och inne och du kan dricka vår Sommarale och Sommar-IPA plus alla andra goda öl. Vi har invigt vår nya uteplats på kortsidan där solen stannar längre än på framsidan och om vädret är sämre kan du sitta vid bryggpannorna inne i puben som vanligt.
Bryggeriets pub har öppet fredag 15.00 – 22.00 och lördag 17.00 – 23.00 varje vecka i sommar.

Sommarvisning. Har du gäster eller är på besök i stan? Vi visar bryggeriet och serverar ett smakprov av vår öl klockan 14.00 – 15.00 varje fredag från midsommar till skolorna börjar, 30 juni till och med 18 augusti. Ingen föranmälan behövs. Det kostar 100 kronor och alla är välkomna! När visningen slutar öppnar pub och restaurang och det går bra att stanna hela kvällen för den som önskar.

Kaffe Å
Inte nog med det. Louise och Frallan har öppnat Kaffe Å med populära glutenfria våfflor, kaffe och vårt utbud av öl. Kaffe Å finns ett stenkast från bryggeriet i den gamla Slussvaktarbostaden med glasveranda och bästa läget i stan med kvällssol nere vid ån. De har generösa öppettider: onsdag, torsdag & söndag: 12-17
Fredag & Lördag: 12-21/22

Makkara Yksi
Nytt för i år är att du kan dricka Eskilstuna Ölkulturs öl tillsammans med Anton Pohjalainens god korvar vid Kyrkbrons fäste på Söder. Här kan du också sitta i solen och se folk som går förbi eller ta plats inne i den pyttelilla ölstugan. Makkara Yksi har öppet flera kvällar i veckan.