Sommar vid Slussvaktaren slutar 25 augusti

Eskilstuna Ölkultur erbjuder lokal öl av god kvalitet, ute och inne i hela sommaren! Både puben och vår Biergarten är öppna fram till och med lördag 25 augusti .
När kvällssolen glittrar i Eskilstunaån och det susar i lönn och pil finns ingen bättre plats att ta en öl än på vår uteservering vid den gula Slussvaktarbostaden med snickarglädje. Vi håller öppet både bryggeripub och uteserveringen
onsdag 16.00 – 21.00
fredag 15.00 – 22.30
lördag 17.00 – 22-30.
Uteserveringen vid Slussen har samma öppettider, men stänger cirka 22.00 på helgerna.
BRYGGERIPUBEN
I bryggeripuben har vi 16 kranar med vår egen öl och några gästöl. Här kan du sitta vid bryggverket i koppar eller på uteplatser runt om vårt vackra hus. I puben provar vi ölbrygder som du inte hittar någon annanstans. Vår restaurang serverar enkel mat av goda råvaror, mestadels från Sörmland.

BIERGARTEN VID ÅN
I Slussvaktaren har vi sex kranar med öl tillverkad i Eskilstuna och kylen fylld med våra flasköl. På kranarna finns Eskilstuna Sommar-IPA, Eskilstuna Stolt lager, Eskilstuna IPA och Eskilstuna Modern lager. Speciellt för i år gör vi Slussen ale som bara finns att köpa här i hela världen.
Slussen Ale är en ljus, välhumlad amerikansk pale ale med tydliga citrustoner, söta bär och en lätt smak av tallbarr som avslutas i en torr och markerad beska.
Alla våra övriga öl finns på flaska. Dessutom har vi förstås som vanligt vin, cider, folköl, lättöl, Loka, äppelmust och vår egen Eskilstuna Must.

Observera att vi har kontantlöst vid Slussvaktaren, kort eller swish går bra..

MAT VID SLUSSEN
Du går bra att köpa mat i Slussvaktaren eller äta i puben. Läs veckans erbjudanden på plats eller fråga personalen. I ölträdgården kan du alltid beställa högrevsburgare, halloumiburgare, pulled porkburgare och fiskpinnar, allt med pommes frites.

OBS! Just i år hamnar Slussvaktaren i skymundan bakom byggbodarna vid Kanonhuset. Låt inte det avskräcka dig. Gå förbi bodarna så hittar du serveringen!

PS: Du kan också dricka vår goda öl hos Makkara Yksi, ett trevligt ställe som ligger vid bron över till Fors kyrka!