1
1

Provning, möte eller fest

Vår unika lokal med bryggeri, pub och restaurang går att hyra med barpersonal för möten med kunder, personal, föreningar eller för din fest, företagsjubileum eller konferens. Vi hjälper till med ölprovning, whiskyprovning, rundvandring eller föreläsningar om du vill. Behöver ni något att äta fixar vår restaurang det. Dryck är förstås inga problem.

Bryggeriet
I vår huvudlokal kan vi ta emot max 150 gäster, men det kan variera beroende på ert arrangemang.  Här finns bar, projektor, scen, ljud, ljus m.m. Lokalen är anpassad för rullstolsburna.

Hyr puben med barpersonal
För upp till 50 personer. Är ni fler, kontakt oss!
Se gärna vår meny för cateringmat om alla kommer samtidigt.
Om inget annat överenskommits har vi öppet till 22.00.
Pris: 2 900 kronor + moms

Hyr puben med barpersonal och restaurangen öppen
Vi öppnar både pub och restaurang och ni beställer från vår pubmeny. Passar bäst för afterwork eller drop in när inte alla vill äta samtidigt.
Om inget annat överenskommits har vi öppet till 22.00
Pris: 4 200 kronor + moms

Slussvaktaren
Ett litet mysigt hus med glasveranda nere vid ån. På sommaren erbjuder Slussvaktaren stans bästa utemiljö i solnedgången vid ån. Under den kalla årstiden värmer vi huset med en sprakande brasa i kaminen. Lagom för ett sällskap på upp till 20 personer. Kan bokas för möten, konferenser, av privatpersoner, företag eller föreningar. Om ni vill ha förtäring av alkohol och mat måste ni anlita vår personal samt nyttja våran cateringmeny och våra dryckesalternativ.

Pris: 1 900kr/dag + moms, utan personal. Med personal hör av dig för prisförslag.

Tider: Lokalen hyrs ut alla dagar under vintertid. Vår & sommar – hör av Dig till oss så hittar vi en lösning.

Fest
Bryggeriet med pub och restaurang är en fantastisk lokal för 50-årsfest, bröllop eller andra kalas. Normalt går det inte att hyra bryggeripuben på fredag och lördag, men de helgdagar puben inte har öppet hyr vi ut.
Mat
Läs mer om våra matalternativ här.

Dryck 
På faktura debiterar vi:
Fatöl 40 cl 70 kr
Vin & cider 60 kr
Alkoholfritt vin eller öl 40 kr
Lättdryck 25 kr
Kaffe 15 kr
Stolt snaps, 20 kr/cl
Whisky, 30 – 85 kr/cl beroende på sort

Bokning/Avbokning
För preliminär bokning, ring 016 – 13 17 14 eller via mail till info@eskilstunaolkultur.se.

Definitiv bokning görs inom 14 dagar. Avbokning av besök och deltagare senast sju dagar innan besöket. Därefter debiteras hälften av kostnaden. För besök och deltagare som avbokas senare än tre dagar innan besöksdag debiteras fullt pris. Fullständig information om priser och bokningsregler finns på den bokningsbekräftelse vi sänder er.

Betalningsvillkor
Per faktura, 15 dagar om ingen annan överenskommelse sker. Alla priser är exklusive moms.