PÅ GÅNG I PUBEN:

LÄS VECKOBREVET!

 VÄLKOMMEN TILL ÖLKULTURS
OKTOBERFEST
24-25 OKTOBER!
Läs mer
 Öppettider i medlemspuben

Vi har öppet 
för medlemmar och föranmälda gäster
Fredagar 15.00 - 22.00
Lördagar 17.00 - 23.00

Är du inte medlem? Du är välkommen på besök!
Gör en gästanmälan!
 
För arrangemang på övriga tider 
kontakta oss på 016 - 13 17 14
eller info@eskilstunaolkultur.se
 
 
Så här blir du medlem
Läs mer om medlemskapet under rubriken Föreningen

 
Hitta hit
 
3 165 gillar oss 
och får nyheter nästan varje dag!
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  


 
GÖR SOM KUNGEN - DRICK 
ESKILSTUNA STOLT LAGER!
Valdes till bästa lager på ölmässan i Örebro! 
När gäster kommer är det första vi bjuder på en Stolt lager, den kan de flesta tycka om; en lättdrucken tjeckisk pilsner med mild beska och en ton av sötma.
 
Stolt lager är också en prisvärda öl som kostar 19:20 på Systembolaget. 
 
När puben eller Systembolaget inte är öppet går det att få tag i Stolt lager på många bra ställen i Eskilstuna. Flera krögare har vår goda öl under eget namn, till exempel Gästis, Papas Tapas, Sundbyholms slott, Annas vinbar, Skottvångs gruva, Munktellhotellet, Södra station, Munktellmuseet och Strands golf

 
HOS ALLA COOP I SÖRMLAND

Walter Kurtssons folkliga sörmlands(tå)bira är det pampiga namnet på den nya folköl som finns på hyllorna i ett 20-tal Coopbutiker runt om i Sörmland. 

Nyköping såväl som Eskilstuna, Strängnäs, Katarineholm och Flen hör till de ställen där allt från närbutiker till Coop Forum kan erbjuda sina kunder en smakrik, lokalproducerad ale med amerikanska humlearomer.
  

 

 

 

 

 

 

 
 

NOT FOR SALE ALE
Kan man 
dricka en god folköl och samtidigt göra något för att förbättra livet för fattiga i Rumänien? Ja, vi tror det. Därför har vi i samarbete med organisationen Not for sale tillverkat en ljus sommarale som är döpt till NOT FOR SALE ALE. 

För varje flaska folköl som säljs går 4:25 kronor till ett projekt mot traficking i Rumänien.
Vi säljer folkölen för 26 kr eller fyra flaskor för hundra kronor i bryggeributiken.
Läs mer om projektet och den organisation som står bakom. Eller läs den här artikeln.

 TILLBAKA PÅ BOLAGET 
OCH I PUBEN!Belgisk IPA kombinerar det bästa ur den belgiska och den amerikanska bryggartraditionen. Detta öl bringar ljus och värme i den mörka årstiden. Det är ett ljust friskt öl med rejäl beska som tillsammans med den belgiska jästen ger syrliga, kryddiga och fruktiga toner.

Alkoholhalt 7,0 ABVMörk lager är en traditionell, tysk märzen/oktoberfestbier. Ölet är vackert kopparfärgat med lena, maltiga smaker och eleganta humlearomer. En lättdrucken favorit!

Eskilstunas mellanöl är en törstsläckande klassisk ljus tysk pilsner med frisk brödig smak, rejäl beska och en torr avslutning. 2010-talets mellanöl är ett starköl för vuxna som vill ha lite lägre alkoholhalt. Bryggd på svensk pilsnermalt och de traditionella tyska humlesorterna Hallertauer Tradition och Magnum.

Monks + Ölkultur = sant!
Monks i Stockholm har två bryggerier, sex restauranger och pubar som serverat flera tusen ölsorter sedan starten 2006. Samarbetet med Eskilstuna Ölkultur gynnar båda parter, då Eskilstuna Ölkultur får högre beläggning och tillgång till marknaden i Stockholm samtidigt som Monks utökar sin bryggkapacitet med en pålitlig partner som brygger med jämn och hög kvalitet. Avtalet är skrivet på tre år och kommer att resultera i en mångfald av brygder av högsta kvalitet.

Det första projektet i den gemensamma satsningen är en öl i Monks populära blend‐serie, som går ut på att blanda öl från bryggare världen över och skapa synergi i kombinationerna. Den första ölen blir en blandning av en Barley Wine från Eskilstuna Ölkultur och en dubbel IPA skapad av Charles Cassino, bryggmästare på Monks. En öl av denna typ har aldrig tidigare producerats i Sverige 

Du kan beställa våra öl i hela landet

Läs mer! 

Vi har en kanal på Youtube -Olkultur

 

  

Eskilstuna Ölkultur

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments