BRYGGERIVISNING VARJE FREDAG
Bryggerivisning med smakprov 
Fredag 14.00
Det kostar 100 kronor.
Vill du stanna i puben efteråt så öppnar den 15.00. Glöm inte Gästanmälan till höger på den här sidan!
MED SMAK AV SOMMAR!

                

ESKILSTUNA MELLANÖL!

Eskilstunas mellanöl är en törstsläckande klassisk ljus tysk pilsner med frisk brödig smak, rejäl beska och en torr avslutning. 2010-talets mellanöl är ett starköl för vuxna som vill ha lite lägre alkoholhalt. Bryggd på svensk pilsnermalt och de traditionella tyska humlesorterna Hallertauer Tradition och Magnum.

Monks + Ölkultur = sant!
Monks i Stockholm har två bryggerier, sex restauranger och pubar som serverat flera tusen ölsorter sedan starten 2006. Samarbetet med Eskilstuna Ölkultur gynnar båda parter, då Eskilstuna Ölkultur får högre beläggning och tillgång till marknaden i Stockholm samtidigt som Monks utökar sin bryggkapacitet med en pålitlig partner som brygger med jämn och hög kvalitet. Avtalet är skrivet på tre år och kommer att resultera i en mångfald av brygder av högsta kvalitet.

Det första projektet i den gemensamma satsningen är en öl i Monks populära blend‐serie, som går ut på att blanda öl från bryggare världen över och skapa synergi i kombinationerna. Den första ölen blir en blandning av en Barley Wine från Eskilstuna Ölkultur och en dubbel IPA skapad av Charles Cassino, bryggmästare på Monks. En öl av denna typ har aldrig tidigare producerats i Sverige 


Silver på Stockholm Beer Festival för
ESKILSTUNA MÖRK LAGER!
Vår mörka lager är en traditionell, tysk märzen/oktoberfestbier. Ölet är vackert kopparfärgat med lena, maltiga smaker och eleganta humlearomer. En lättdrucken favorit!
 

Du kan beställa våra öl i hela landet
Läs mer! 

Vi har en kanal på Youtube -Olkultur

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  


 
HOS ALLA COOP I SÖRMLAND

Walter Kurtssons folkliga sörmlands(tå)bira är det pampiga namnet på den nya folköl som finns på hyllorna i ett 20-tal Coopbutiker runt om i Sörmland.

Nyköping såväl som Eskilstuna, Strängnäs, Katarineholm och Flen hör till de ställen där allt från närbutiker till Coop Forum kan erbjuda sina kunder en smakrik, lokalproducerad ale med amerikanska humlearomer.
 
GÖR SOM KUNGEN - DRICK 
ESKILSTUNA STOLT LAGER!
Valdes till bästa lager på ölmässan i Örebro! 
När gäster kommer är det första vi bjuder på en Stolt lager, den kan de flesta tycka om; en lättdrucken tjeckisk pilsner med mild beska och en ton av sötma.
 
Stolt lager är också en prisvärda öl som kostar 19:20 på Systembolaget. 
 
När puben eller Systembolaget inte är öppet går det att få tag i Stolt lager på många bra ställen i Eskilstuna. Flera krögare har vår goda öl under eget namn, till exempel Gästis, Papas Tapas, Sundbyholms slott, Annas vinbar, Skottvångs gruva, Munktellhotellet, Södra station, Munktellmuseet och Strands golf

 

 

 

 

 

 

 
 
 
PÅ GÅNG I PUBEN:

LÄS VECKOBREVET!

SISTA HELGEN I SOMMARPUBEN! 
 
Kungen och drottningen
besökte Eskilstuna Ölkultur hösten 2013
 
 Öppettider i puben

Vi har öppet 
för medlemmar och föranmälda gäster
Fredagar 15.00 - 22.00
Lördagar 17.00 - 23.00

 
För arrangemang på övriga tider 
kontakta oss på 016 - 13 17 14
eller info@eskilstunaolkultur.se
 
 
Så här blir du medlem
Läs mer om medlemskapet under rubriken Föreningen

 
Hitta hit
 
3 134 gillar oss 
och får nyheter nästan varje dag!
 
 


  

Eskilstuna Ölkultur

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments