RESTAURANG ÖLKULTUR

Ät och drick gott på Ölkultur!

1
1

Välkommen till Restaurang Ölkultur

Lasse Dahlén är kocken som drivit flera egna krogar i Stockholm, har varit kökschef på Gripsholms värdshus och på Statt i Eskilstuna bland mycket annat. Sedan några år driver han Köttbutiken Millert&Dahlén i Stallarholmen där han förädlar och säljer sörmländska köttråvaror. I restaurangen använder han lika gärna råvaror från växt- som djurriket.
– Min filosofi är enkel och vällagad mat som ska smaka bra och passa till öl. Jag använder helst sörmländska råvaror efter säsong till exempel Ölkulturs öl, säger Lasse Dahlén. Dahlén är sedan 1 maj kökschef för restaurang Eskilstuna Ölkultur.

Du beställer och betalar din mat vid bardisken. Vill du ha tips om vilken öl som passar bäst till maten, fråga personalen i puben!

Klicka här och se hela menyn. Går även att ladda ned som pdf.
QR-kod för menyn

 

Restaurangen är öppen när puben är öppen.

OBS! MEDLEMMAR HAR RABATT PÅ MAT I VÅR RESTAURANG!

VÅR MENY

Snacks & plock vi gillar

Rökta mandlar

Saltgurka m honung & smetana

Marinerade oliver, capris & vitlök

Chiliräkor

Lufttorkat vildsvin

Sörmländsk salami

Dahlensill

45:-/st

VARM MAT VI GILLAR

Långbakad marinerad fläsksida från Nibble, maltvinägersky, potatiskross & coleslaw  175:-

Fisk & skaldjursgryta ”Marseille” med aioli 175:-

Vildsvinsburgare m dravbröd, pepparrotskryddad coleslaw, syltad rödlök, lantchips  175:-

Vegansk chorizo med potatiskross & bönsalsa  155:-

SÖTSAKER VI GILLAR

Vår egen gräddglass 45:-/kula

Vår egen bärsorbet  45:-/kula

Porter & chilikryddad chokladtryffel  25:-

Smaklig måltid!