RESTAURANG ÖLKULTUR

Ät och drick gott på Ölkultur!

1
1

Välkommen till Restaurang Ölkultur

Lasse Dahlén är kocken som drivit flera egna krogar i Stockholm, har varit kökschef på Gripsholms värdshus och på Statt i Eskilstuna bland mycket annat. Sedan några år driver han Köttbutiken Millert&Dahlén i Stallarholmen där han förädlar och säljer sörmländska köttråvaror. I restaurangen använder han lika gärna råvaror från växt- som djurriket.
– Min filosofi är enkel och vällagad mat som ska smaka bra och passa till öl. Jag använder helst sörmländska råvaror efter säsong till exempel Ölkulturs öl, säger Lasse Dahlén. Dahlén är sedan 1 maj 2018 kökschef för restaurang Eskilstuna Ölkultur.

Du beställer och betalar din mat vid bardisken. Vill du ha tips om vilken öl som passar bäst till maten, fråga personalen i puben!

Klicka här och se hela menyn. Går även att ladda ned som pdf.
QR-kod för menyn

 

Restaurangen är öppen när puben är öppen.

OBS! MEDLEMMAR HAR RABATT PÅ MAT I VÅR RESTAURANG!

VÅR MENY

Snacks & plock vi gillar

Rökta mandlar

Saltgurka m honung & smetana

Marinerade oliver, capris & vitlök

45 kr/st

Sörmländska charkuterier med tillbehör   ½ 95 kr  hel 155 kr

VARM MAT VI GILLAR

Caesarsallad med parmesan & majskycklingbröst

Pastramirökt lax med senapskryddad färskpotatissallad

Vildsvinsburgare med dravbröd, coleslaw & rostad potatis

Halloumiburgare med dravbröd, coleslaw & rostad potatis

Alla rätter 175 kr

 

SÖTSAKER VI GILLAR

Vår egen gräddglass  45 kr/kula

Vår egen bärsorbet  45 kr/kula

Porter & chilikryddad chokladtryffel 25 kr

Smaklig måltid!